Starta din egen studio

Är du expert på marknadsföring, drottning på Google Ads och kung på SEO? Är du flytande i Adobesviten, bygger du hemsidor som en gud och har ett stort nätverk? Är du en klippa på att fixa bra avtal och har du stenkoll på ekonomi? Kan du göra redovisning i sömnen och är du bästa kompis med excel? Tycker du att franchisejuridik är lätt som en plätt? Är du en stjärnsäljare med stenkoll på omvärldsbevakning? Har du ett starkt varumärke? Har du koll på skatteregler och vet allt du behöver för att starta eget? Är du dessutom internationellt certifierad EMS-instruktör? Ja, då behöver du inte oss. I annat fall så hjälper vi dig!

Vårt franchisekoncept är väl genomarbetat och med det får du allt du behöver för att lyckas – vår första franchisetagare gick med svarta siffror efter tre månader, något som ofta tar minst två år att uppnå om man gör allt själv. Risken för konkurs är dessutom betydligt lägre för franchise. I vårt koncept ingår allt du behöver – du lär dig allt om EMS och din utrustning, får utbildning i hur du driver en studio, internationell certifiering för upp till fem personer, bokningssystem, central marknadsföring, ekonomitjänster, bankkontakter, möjlighet till leasing, hjälp att hitta lokal, kurs i ekonomi och marknadsföring, marknadsmaterial, hemsida, rabatt vid inköp, centrala samarbetspartners, kurser i sälj, medlemskap i Svensk Franchise med all hjälp de kan ge dig, tillgång till vår gedigna Handbok där allt du behöver finns nedskrivet, budgetmallar m m. Inte minst får du tillgång till ett starkt varumärke – X-shape Fitness. Läs mer nedan och skicka sedan in din ansökan, observera att vi är ett värderingsstyrt bolag så det är en god idé att kika mer under ”Våra kärnvärden”. Vi behandlar endast fullständiga ansökningar. 

Vill du starta i Stockholm med omnejd?

I så fall har vi fler möjligheter att hjälpa dig finansiera din start. Är du intresserad av att veta mer om detta så skriver du det i din ansökan.

LYSSNA PÅ FRANCHISEPODDEN

X-shape Fitness vd Linda Sandkvist, gästar Franchisepodden och berättar om träningsmetoden som bygger på Electric Muscle Stimulation som kan användas både för att bygga muskler och som rehabilitering. Ett pass tar inte mer än 20 minuter och är perfekt för människor med ont om tid. Bolaget planerar för att expandera och har valt franchise som modell. Linda förklarar varför man ser franchise som rätt väg framåt. Dagens program leds av Bo Sjöholm och Karin Kisker.

Vad gör X-shape Fitness?
Varför franchise?
Viktiga frågor
Vem söker vi?
Vad kostar det?
Din ansökan ska innehålla
Vad händer efter ansökan?
X-shape och naprapati

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du inte testat träningen än så börjar du naturligtvis med att boka en provträning.