Vad gör X-shape Fitness?

Hos oss tränar kunderna med de senaste maskinerna på EMS-marknaden. På 20 minuter har de fått samma resultat som om de skulle styrketränat flera timmar på ett traditionellt gym. De har dessutom nått muskler som annars är väldigt svåra att komma åt.

Vårt fullservicekoncept där handduk, duschartiklar och funktions/proteindryck ingår lockar människor i alla åldrar. Vi har helt enkelt byggt våra studios precis som vi själva vill ha det när vi vill gå och träna. Eftersom vi anpassar träningen efter varje persons unika behov så är vår kundgrupp väldigt bred, vi tränar soffpotatisar och elitidrottare, kontorsråttor och tyngdlyftare, pensionärer och studenter. Det alla har gemensamt är att de snabbt ser resultat och blir starkare och känner sig friskare. Det går även att få X-shapes EMS-träning på recept då vi är anslutna till FaR. För dig som vill vara med och sprida denna nya träningsform i Sverige finns alltså unika affärsmöjligheter.

X-shape Fitness använder EMS-utrustning från XBody som finns i 86 olika länder. I flera av länderna finns franchisekedjor. Vi ska bygga en stark franchisekedja från norr till söder där du får ta del av vårt skalbara koncept.

Hos oss får du tillgång till allt du behöver för att så snabbt och effektivt som möjligt komma igång med din verksamhet och få den lönsam. Att du samtidigt bidrar till att göra människor starkare och friskare är en svårslagen bonus.