X-shape Vasastan


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Hos oss tränar max två personer i taget. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

X-shape Vasastan startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag ett.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av oss – Annika Holtet Wener, operativ chef och Linda Sandkvist, vd. Det är vi som är grundare av hela konceptet X-shape Fitness. Vår studio står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. I Vasastan har vi även huvudkontor för X-shape Fitness Sverige. Här kan du läsa mer om oss.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13

Följ oss på Facebook!

1 month ago

X-shape Fitness AB

💪☀️Nu är det dags! 1:a september kickar vi igång studion i Nacka. Ni hittar oss på Gamla Värmdövägen 5 i Finntorp.
Varmt välkomna att boka er provträning via www.xshapefitness.se/nacka
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

X-shape Fitness AB

Det ska vara roligt att träna hos oss. Vissa gånger är roligare än andra...💪😁 www.youtube.com/watch?v=Jo043gGp2sg&t=29s ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

X-shape Fitness AB

Hur länge klarar du att stå i plankan?

Vågar du utmana dig själv och testa plankan med EMS? Då tycker vi att du ska boka en provträning hos oss i sommar!

Varmt välkommen 💪💪💪
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

X-shape Fitness AB

Nu lämnar vi fantastiska Strandbaren Idöborg för den här gången, men är tillbaka igen den 25e juli. För bokningar - kontakta Strandbaren eller X-shape Fitness Nacka. Tack för helt underbara dagar☀️💪🏼❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook