X-shape Vasastan

Huvudkontor och studio


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Hos oss tränar max två personer i taget. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till ActiWay, Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

X-shape Vasastan startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag ett.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av mig – Annika Holtet Wener, vd och grundare. Det är jag som är grundare av hela konceptet X-shape Fitness. Studion står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. I Vasastan har X-shape Fitness även huvudkontor för X-shape Fitness Sverige.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkomna!

OBS! Hos oss tränar max två personer i taget och varje person bokar sin tid själv så att inte fler än nödvändigt vistas i vår studio samtidigt. Träningsmattor och redskap desinficeras efter varje pass.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13