Våra EMS-instruktörer

Våra EMS-instruktörer arbetar på olika X-shape studios runtom i landet. De är alla internationellt certifierade.

REBECCA RYDELL

Jag började som kund hos X-shape Vasastan 2016 och fastnade direkt för EMS-träningen. Jag har dansat sedan barnsben och tycker att träning ska vara lekande lätt och det vill jag att du ska känna när du kommer till mig.

NIKITA SANDKVIST

Genom positivitet gör vi träningen rolig och resultatinriktad. Ditt personliga mål är mitt fokus! Förutom träningen är djur min stora passion och jag är även utbildad djurvårdare.

DAŠA SINCLAIR

Sedan jag var liten har jag alltid drömt om att flytta från Slovenien till Sverige då jag är ett stort ABBA-fan. Jag har en bakgrund som personlig tränare. För mig spelar det ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad plan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt.

LINN WENER

Jag älskar att träna och med EMS-träningen så har jag nått resultat jag aldrig skulle få annars. Jag är en person som gillar att testa nya saker och upptäcka världen.

OSCAR SÖRENSEN

För mig är träning ett viktigt avbrott i vardagen, en nödvändig återhämtning. EMS-träning är anpassningsbar och grymt bra för många, med tydliga resultat och effektiv tid passar detta verkligen mig. Jag vill inspirera och hjälpa andra att ta del av en smartare träningsmetod.

VICTOR SÖRENSEN

Jag går till gymmet för att inte ha ont, för att bygga muskler samt för att det är kul att kunna se hur man utvecklas och höja sin gräns. Jag vill förmedla den känslan till mina kunder och peppa dem att ge mer än de tror att de kan! Jag vill även visa hur bra EMS är vid rehabilitering.