Våra EMS-instruktörer

Våra EMS-instruktörer arbetar på olika X-shape studios runtom i landet. De är alla internationellt certifierade.

EMELIE LINDÉN

Jag är hälsocoach och massör och brinner för hälsa och välmående.  Älskar själv EMS som träningsmetod och finns här för att hjälpa dig att nå dina mål och samtidigt ha kul när vi tränar!

REBECCA RYDELL

Jag började som kund hos X-shape Vasastan 2016 och fastnade direkt för EMS-träningen. Jag har dansat sedan barnsben och tycker att träning ska vara lekande lätt och det vill jag att du ska känna när du kommer till mig.

NIKITA SANDKVIST

Genom positivitet gör vi träningen rolig och resultatinriktad. Ditt personliga mål är mitt fokus! Förutom träningen är djur min stora passion och jag är även utbildad djurvårdare.

DAŠA SINCLAIR

Sedan jag var liten har jag alltid drömt om att flytta från Slovenien till Sverige då jag är ett stort ABBA-fan. Jag har en bakgrund som personlig tränare. För mig spelar det ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad plan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt.

LINN WENER

Jag älskar att träna och med EMS-träningen så har jag nått resultat jag aldrig skulle få annars. Jag är en person som gillar att testa nya saker och upptäcka världen.