Från och med den 8 mars finns X-shape Fitness på nystartade Fitnesskollen.

– Fitnesskollen är en informations- och förmedlingssajt för träningscenter och deras olika träningsmedlemskap. Vi startade Ftnesskollen för att vi saknade ett enkelt sätt att hitta alla de träningsalternativ som erbjuds i dag. Det var svårt att jämföra alla träningscenters utbud, öppettider och medlemserbjudande utan att besöka tio olika hemsidor och behöva klicka sig fram i en evighet innan man har tillräckligt med kött på benen för att välja vart man ska träna, säger Hector Karlsson, vd för Fitnesskollen.

– Vi tycker att Fitnesskollen är en bra tjänst som gör det lättare för människor att hitta rätt träningsform på rätt plats för just deras behov så självklart sa vi ja när Hector frågade om vi ville vara med, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande X-shape Fitness.

– Vi vill ha med X-shape Fitness för att EMS är ett väldigt unikt och effektivt sätt att träna på. Vi älskar innovativa och nytänkande företag som gör träningsbranschen mångsidig, säger Hector Karlsson.

Fitnesskollen drivs av Hector Karlsson som själv har bakgrund som gymägare, PT och gruppträningsinstruktör. På Fitnesskollen är han verkställande direktör och ansvarar för försäljning, marknadsföring och kundrelationer.

Jesper Johansson har tidigare arbetat som webbutvecklare. Han har även erfarenhet av att driva ett eget konsultbolag med flera olika typer av kunder. På Fitnesskollen hjälper Jesper till med utveckling av hemsidan och kundrelationer.

Robin Karlsson är en entreprenör med bakgrund inom e-handel där han främst jobbat med webbutveckling. På Fitnesskollen är han CTO och ansvarar då för vidareutvecklingen av hemsidan.