Fanny Sjöström, Fredrik Paulún, Johanna Sjögren och Jesse Tinell är teamet bakom SWIFTR.

– Vi har följt Fanny Sjöströms och Johanna Sjögrens arbete med att utveckla SWIFTR på håll sedan de provtränade hos oss i fjol och bestämde oss redan då för att vi ville vara en del av utbudet, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande X-shape Fitness. Från och med den 1 april kan SWIFTRs medlemmar boka provträningar hos X-shape Fitness.

– Vi hittade X-Shape då vi hade hört talas om träningsformen EMS och tyckte att det skulle passa perfekt in i utbudet i vår tjänst, då vår ambition är att lyfta fram olika träningsformer och möjliggöra för våra medlemmar att testa nytt! EMS är ett supercoolt sätt att tidseffektivisera din träning på som alla borde prova, säger Johanna Sjögren och Fanny Sjöström.

Träningsportalen SWIFTR erbjuder medlemmar att fritt välja vad, var och när de vill träna. Medlemmarna har ett digitalt träningskort som ger tillträde att drop-in-träna och boka pass på över 70 olika träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Uppsala, Västerås och Landskrona. Alla anläggningar är noggrant utvalda av SWIFTR för att kunna erbjuda såväl variation som hög kvalitet. Målet är att vara rikstäckande inom ett år.

SWIFTR är grundat av Johanna Sjögren och Fanny Sjöström. Hälsoprofilen Fredrik Paulún kom i höstas med i laget som delägare, och aktiv i teamet.