X-shape Solna


Dalvägen 28
169 79 Solna
solna@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

Vi som driver X-shape Solna heter Johanna Lindgren och Kajsa Bäckström. Kajsa är leg. naprapat och kom i kontakt med EMS-träning våren 2017 då hon blev medlem hos X-shape Vasastan. I februari 2018 startade hon X-shape Östermalm och fick en flygande start. ”Efter att ha tränat kunder tusentals träningstillfällen kan jag med facit i hand säga att det ÄR den effektivaste styrketräningsformen på marknaden”. I september 2019 tog hon över driften av X-shape Solna.

Johanna provade EMS första gången i början av sommaren 2019 då hon hade svåra smärtor som tydde på diskbråck. Efter en googling på nätet hamnade hon hos X-shape och värken försvann. Under hösten 2019 utbildade hon sig även till EMS-instruktör och kort därefter fick hon erbjudande om att bli delägare i X-shape Solna. ”Ett sånt här resultat hade jag aldrig fått tidigare när jag tränade på gym. EMS-träning är en fantastiskt rolig träningsform som kan hjälpa alla att må bättre.  Därför kunde jag bara inte säga nej när jag fick möjligheten att gå in som delägare i Solnastudion”

Hos X-shape Solna får du en härlig träning i sann X-shapeanda och en träningsupplevelse utöver det vanliga.

Vi är anslutna till Actiway.

X-shape Solna är franchisetagare till X-shape Fitness. Är du också intresserad av att driva en egen studio, läs mer här

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkomna!

OBS! Hos oss tränar max två personer i taget och varje person bokar sin tid själv så att inte fler än nödvändigt vistas i vår studio samtidigt. Träningsmattor och redskap desinficeras efter varje pass.