Så här går en provträning med mobila studion till

Du fyller i en hälsodeklaration och får ett speciellt underställ av oss. Du ska inte ha några underkläder på dig under ditt underställ.

En vanlig fråga är om man ska ta av sig sina smycken. Det gör du om du vill, det påverkar inte träningen på något vis.

En EMS-instruktör sprayar din dräkt och klär på dig den. Instruktören sköter all på- och avklädning av EMS-dräkten.

EMS-instruktören skriver in dina uppgifter i maskinen och ställer in så att ditt pass blir 15 minuter (första provträningen är alltid en kvart, efter det är varje pass 20 minuter). Har du några skador eller annat du vill ta upp så tar du det med instruktören innan start.

Vi kommer att arbeta i fyrasekundersintervaller. Fyra sekunders impuls och fyra sekunders paus. Under impulserna ska du spänna dina muskler. Du får anvisningar om övningar på plats och instruktören ställer in dina värden. I början känns det inte så mycket, det pirrar mest, men vi vill snabbt upp i riktiga värden så att du får kontraktioner som ger resultat. EMS-instruktören kommer påminna dig om din andning och ge dig knep som gör att du kan få ut mesta möjliga av din träning.

Det är viktigt att du dricker mycket vatten efter ditt första träningstillfälle, dubbla intaget de närmsta 24 timmarna för att skölja ur kroppen ordentligt.

Den värsta träningsvärken brukar infalla 48 timmar efter träningstillfället.

Det ska gå minst fem dagar innan du gör provträning nummer två. Vill du göra den på vår studio så bokar du här

Här kan du läsa mer om hur en provträning på studion ser ut

En vanlig fråga som vi får är:

Vad får man för resultat hos er och när syns det?

Den frågan är inte helt lätt att svara på eftersom det självklart beror på vem du är, vad du har för mål och hur du lever ditt liv i övrigt. Men eftersom vår träning motsvarar flera timmars styrketräning på ett traditionellt gym så får du helt enkelt jämföra med det. Vad händer med din kropp när du styrketränat flera timmar på gym? Ja, där har du svaret.

Det du får som bonus från oss, förutom den enorma tidsbesparingen är att vi kommer åt muskler som är i stort sett omöjliga att nå med traditionell träning.

Så fråga dig själv – vill jag lägga flera timmar på ett traditionellt gym eller vill jag ha träningen gjord på 20 minuter?

Du kan träna upp till tre gånger i veckan hos oss. Det ska gå minst 48 timmar mellan passen.

Har du fler frågor så mejlar du oss.

Varmt välkommen att testa en smartare träningsmetod!