Så tycker kunderna

För fler recensioner – följ oss på facebook

Våra franchisetagare X-shape Solna och X-shape Östermalm är anslutna till Reco. Läs om Solna här och Östermalm här

X-shape Östermalm är även ansluten till vården.se, läs mer här

Från att ha varit sjuk på grund av stress o därmed inte kunnat träna testade jag nu EMS hos fantastiska Linda o Annika o blev extremt överraskad! Träningen var kul, enkel o gjorde mig extremt pigg. Lokalen är superfräsch o det känns otroligt lyxigt att träna på ett lugnt ställe med superhärliga instruktörer! Trodde absolut inte att detta skulle passa mig men där hade jag fel! Kommer definitivt fortsätta!! Så stort tack till er för att jag hittat en träningsform som på ett effektivt o skonsamt sätt kan bygga upp min kropp igen!

Therese

”Grymt effektiv och kul träning att göra med sin partner eller polare! Och världens finaste coacher som motiverar och peppar till det där lilla extra! Skönt att dessutom slippa släpa med sig träningskläder”

Carolinne

”Älskar denna träningsform! Man ger 100% på 20 minuters träningspasset. Måste få tillägga att jag har fått väldigt fina kommentarer om min trimmade rumpa efter att jag börjar på X-shape Fitness”

Madeleine

”Roligaste och mest effektiva träningen jag gjort. Som att komma hem till glada kompisar och köra högintensivpass.”

Kajsa (som sen blev franchisetagare hos X-shape…)

”Helt underbart ställe. Man blir väl omhändertagen. Perfekt träning”

Björn

”Har tränat här ett tag nu, och tycker att träningen är riktigt bra och skön. Har tränat sen jag var 14 år, olika sporter även på elitnivå. Efter många års träning dyker en del slitage upp i kroppen, har man gjort ingrepp i kroppen så är den här träningen toppen som rehab och uppbyggnad”

Anita

”Toppeninstruktörer, träningen ger verkligen resultat. Hoppas dom lyckas övertyga landstinget att man ska kunna få denna träning på recept”

Lena

”Underbar personal och en träning som verkligen gav träningsvärk efteråt. Kan starkt rekommendera detta.”

Magnus

Först och främst är Linda en fantastisk coach som hjälper en och gör träningen riktigt rolig fastän det är tufft och svettigt. X-shape är som tre dagars gymträning och det går fort. 20 minuter är allt som krävs. Ja,och vilja

Emelie

”Jag var tveksam till el-träning, men fick världens träningsvärk efteråt. Kändes som att det var mycket effektivt – och att man kommer å muskler som annars är svåra eller omöjliga att nå. Supertrevlig personal!”

Ylva

”EMS, grymmaste träningen!”

Anitha

”Effektivt, smidigt, beroendeframkallande och roligt! Alla borde testa!”

Åsa

”Bästa träningsformen ever..syns redan resultat efter 4 gånger.”

Elisabeth

”En lyxig träningsupplevelse. Den mest effektiva träningsform jag har upplevt. Fem tummar upp.”

Adam

Jag är en tjej på 50+ som inte har inte tränat på flera år och aldrig gillat styrketräning så var ganska nervös inför provträningen. Kajsa guidade mig proffsigt genom övningarna och det var snabbt avklarat, passar mig perfekt. Dessutom kan jag få hjälp när kroppen har ont och behöver bli ompysslad. Kajsa Bäckström är grym på både träning och naprapati.

Elisabeth

Bästa gym i Stockholm, ja bästa gymmet i hela Sverige. Så sjukt effektivt. Jag reser ganska mycket och har testat vanliga gym i hela Sverige, det finns inget som kan mäta sig med det här. 

Dan

EMS-träningen är precis den träningsform jag behöver 

Pernilla

Har tidigare starkt ogillat styrketräning – tråkigt och ett himla släpandes på saker som glöms. På X-Shape finns ALLT (till o med hårsnodd brukar jag säga)! Och ett plus för grymma instruktörer med fokus! Nu är träningen istället toppen! Både avseende rolighet och att den ger resultat. Ryggen mår bra, magen är platt och gäddhänget borta utan att jag ens märkte av det (ljug – det gjorde jag men trodde inte det skulle gå så fort) och dessutom har jag så kul som en extra bonus. Har du inte provat så gör det – investera i dig själv!

Malin

Jag har alltid avskytt styrketräning och allt vad det innebär. Men det här är något helt annat, roligt, effektivt, snabbt och ger otroligt mycket energi och inte minst skratt. Kajsa har tränat mig och hon är en fantastisk person som lyser upp den tristaste av kvällar. Det är med lätta steg jag lämnar träningslokalen och ser alltid fram emot nästa pass…vem hade kunnat tro det?!

Linda

Mycket proffsigt bemötande i fräsch lokal! Som träningsnörd blev jag glatt överraskad av hur mycket den här träningen gav. Har träningsvärk överallt trots att jag tränar 5-7 dagar per vecka. Love it!
Anna

Jag provade det 2 gånger, men tänker fortsätta med det tills vidare. PS man får jobba på och man blir slut efter träningen så jag ger 5*

Göran

Som 70+ känns det skönt att ha hittat en effektiv träningsform som anpassas efter mina förutsättningar. Kul blandning på åldrar och fysiska förutsättningar. Här kommer jag att fortsätta

Janne

De resultat jag fått av EMS-träningen – och hur snabbt jag fick dem – överraskade mig. Det är helt enkelt en grymt bra träningsform! Dessutom är personalen otroligt trevlig – de pushar, skojar och är glada. Det är en kick varje gång att komma dit. Jag rekommenderar å det varmaste alla som vill bli starkare i kroppen att gå till X-Shape Fitness – oavsett om du är vältränad, vill komma igång eller om du går på rehabilitering så finns det något för dig.

Anna

Den smartaste och mest effektiva träningsmetod jag någonsin testat. Jag blir alltid väl omhändertagen när jag kommer till X-shape.

Janne

Inte bara kroppen som får sitt, även knoppen. Grym träning och grymma tränare.

Petra

Wow vilken träning. Var på provträning som jag var väldigt nervös för, min dotter har sett till att jag testade, efteråt fick jag en kanon känsla i kroppen just att man har varit på varje muskel i kroppen, kändes som en massage. Träningsvärken börjar smyga på med en väldig skön känsla, ser framemot nästa träning. Personalen är peppande å kunniga. Yes snart dax för nästa träning

Åsa

Överraskande bra effekt. Snabb och rolig träning.

Georg

Snabbt, effektivt., skönt superjobbigt och kul!

Elli

Stentuffa 20 minuter.

Annika