X-shape Östermalm (leg.naprapat)


Banérgatan 54
115 26 Stockholm
ostermalm@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

Jag som äger och driver X-shape Östermalm heter Kajsa Bäckström och är leg. naprapat. Innan jag utbildade mig till naprapat arbetade jag i tre år som Hälsopedagog. Jag kom i kontakt med EMS-träning våren 2017 då jag blev medlem hos X-shape Vasastan och det var den bästa, mest effektiva träningsform jag någonsin testat. Som naprapat är jag väl bekant med användningen av el för rehabilitering av olika smärttillstånd. Här såg jag möjligheten att kombinera träning och rehabilitering på ett fantastiskt sätt. Efter ett halvår beslutade jag mig för att bli franchisetagare hos X-shape för att kunna hjälpa människor som önskar förbättra och stärka sin kropp.

Till mig kan du komma om du vill bygga styrka, få naprapatbehandling eller kombinera dessa två. Vi tittar på dina individuella behov både vad gäller träningsresultat och behandling och ser till att du når dina mål!

Mina fördjupade kunskaper ligger inom graviditetsrelaterade besvär, besvär kopplade till sjukdomen endometrios hos kvinnor samt psykosomatiskt orsakade smärtor i kroppen. Många som kommer till mig blir även av med sin huvudvärk.

Vi är anslutna till Actiway.

Är du naprapat, eller naprapatstudent? Mejla gärna mig för mer info angående arbete hos X-shape Fitness.

X-shape Östermalm är franchisetagare till X-shape Fitness. Är du också intresserad av att driva en egen studio, läs mer här

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkomna!

OBS! Hos oss tränar max två personer i taget och varje person bokar sin tid själv så att inte fler än nödvändigt vistas i vår studio samtidigt. Träningsmattor och redskap desinficeras efter varje pass.