I serien ”Våra kunder” får du möta några av våra trogna medlemmar som delar med sig av sina X-shapeerfarenheter

I dag är det Anna Byströms tur. Hennes underbara energi och jäklaranamma har vi haft glädjen att få ta del av i Vasastan sedan februari 2019.

Vad tänkte du första gången du tränade hos X-shape?
– Det var inte som jag hade förväntat mig utan det var verkligen något extraordinärt, jag förstår varför de alltid säger att man måste testa för att fatta. Jag minns att jag vid första tillfället frågade dem vad grannarna tänker när de hör mig träna eftersom jag omväxlande skrattade, svor och stönade (högt) av både trötthet och den speciella känsla som EMS ger som motstånd.

Hur var träningsvärken efter första gången?
– Oboy! Den var mördande! Åkte bil 60 mil dagen efter och det var en kamp att ta mig i och ur bilen. Även den dagen många skratt och stön! Träningsvärken var mördande i tre dagar innan den avtog.

Hur kom det sig att du blev medlem hos X-shape?
– Jag träffade Linda, en av grundarna på en gala på Grand Hôtel. Vi började prata om livet som entreprenörer och hon lockade mig att testa träningen. Tänk vad man kan upptäcka över ett glas champagne!

Vad är det bästa med att träna hos X-shape?
– Att jag inte kan fuska mig igenom träningspasset – de styr motståndet och övningarna, jag bara gör och får en stark kropp på köpet.

Vad är det som gör träningsmetoden så unik?
– För mig är det unika att träningen är så otroligt effektiv på den korta tid ett träningspass tar. Jag kände redan efter tredje träningen att jag fått en ny hållning. Jag har aldrig upplevt något liknande och då har jag i min ungdom genomlidit många tuffa träningspass som jazzdansare.

Om du skulle sammanfatta träningen i tre ord, vilka ord skulle du använda då?
– Effektiv, KalleAnkaielskåpskänsla, tidsoptimerad

Vad har du fått för resultat av träningen?
– Som jag nämnde tidigare gav träningen snabbt resultat. Bland annat fick jag redan efter några träningstillfällen en bättre hållning och det märkes snabbt att baken inte påverkades av gravitationen på samma sätt (gick från lite platt till rund och välformad). Gäddhänget har minskat och det som ännu är kvar har fått en mer fast form.

Gör du annan träning förutom X-shape?
– Nej, någon promenad ibland men inget med någon regelbundenhet.

Var i kroppen får du mest träningsvärk av X-shape?
– Rumpan och triceps – de musklerna har jag blivit betydligt mer medveten om att jag har. Även om jag inte har så mycket träningsvärk numera när jag tränar regelbundet så känner jag fortfarande av det i dessa muskler efter varje träningspass.

Namn: Anna Byström
Ålder: 44 år
Bor: Stockholm