Naprapati och EMS är en utmärkt kombination. Vår första franchisetagare Kajsa Bäckström är leg.naprapat och bedriver även naprapati i sitt X-shape. Kombinationen kan inte kallas annat än succé. Minst 51% av verksamheten ska ägnas åt EMS-träning. Du följer konceptet och Handboken precis som alla andra X-shape med tillägg att du också erbjuder naprapati som tjänst.

Läs intervju med Kajsa Bäckström, vd X-shape Östermalm:

”X-shape har hittat alla vägar som funkar”

– Det har gått så fort att få verksamheten att rulla, det tog bara några veckor innan jag hade nästan fullbokade dagar, säger Kajsa Bäckström som är franchisetagare hos X-shape Fitness och vd för X-shape Östermalm.
– Det är ett så välplanerat koncept, det är utformat på ett så bra sätt.
Kajsa Bäckström valde att bli franchisetagare hos X-shape Fitness av flera skäl.
– Dels älskar jag träningsmetoden, vad den gör med mig och med alla andra. Sen stämde X-shapes värderingar såväl med mina egna. Det blev så enkelt att komma in i det. De är också väldigt tydliga med vad de har för mål, var de ska vara, var vi är och var vi har varit.
Kajsa Bäckström startade sin verksamhet i februari 2018 och sen dess har det verkligen gått som på räls.
– Jag är aldrig ensam som man annars kan vara som egenföretagare, det finns en sådan gemenskap och det är verkligen teamwork på alla plan samtidigt som jag får styra min egen verksamhet. Jag jobbar fler timmar i dag än jag gjorde förut, men det ger så mycket mer energi än det tar. Det känns så värdefullt. En stor del i det är också mötet med mina fantastiska kunder, jag har verkligen funnit vänner för livet i en del av dem, säger Kajsa Bäckström och fortsätter:
– I arbetet som naprapat ingår ett stort smörgåsbord av områden med möjligheter att jobba, där en del handlar om aktivering och träning i form av att återskapa funktion av det som gör ont. Under mina snart tre år som naprapat har det varit en ära att hjälpa människor bli fria från smärta. Men sen då? För mig har det fattats fortsättning för att hålla patienterna motiverade att träna och känna resultat. Nu har jag hittat det! Den effektivaste träningsformen på marknaden som kommer göra att jag har ännu mer hjälp att erbjuda för kunder och patienter som vill ha ett smärtfritt liv och förbättrad hälsa!

Vill du bli kollega med Kajsa och ingå i vår franchisekedja? Läs mer här