Gunilla Amsköld hörde talas om X-shape Fitness via en vän och såg en annons på Facebook om före- och eftermodeller. Hon blev uttagen till utmaningen och efter att ha kört intensivt i tre månader har hon fått lön för mödan.

Jag har fått tillbaka massor av muskler och blivit fastare över hela kroppen, säger Gunilla Amsköld, som är en av X-shape Fitness före- och  eftermodeller.

— Hon har jobbat på så grymt bra och det är alltid roligt att träna Gunilla, säger Annika Holtet, delägare X-shape Fitness,  som haft huvudansvaret för att få Gunilla i form.

— Att hon fortsatte träna efter de tre intensiva månaderna tar vi som ett gott betyg, fortsätter hon.

GICK NER 30 KILO

Gunilla Amsköld hade på kort tid gått ner 30 kilo och hade nästan ingen muskelmassa kvar när hon kom i kontakt med X-shapes EMS-träning.

— Vissa kroppsdelar var helt platta och för att se om jag kunde få någon förändring av kroppen så bestämde jag mig för att testa detta och det var ett bra sätt att komma igång med träningen efter många års uppehåll.

FLERA POSITIVA EFFEKTER

Första gången hon testade var inte så jobbig.

— Det var mer en konstig känsla när strömimpulserna kom och Annika var ganska snäll första träningen, det är hon inte nu längre, skrattar Gunilla.

Hon berättar att hon fått flera positiva effekter efter att hon började med träningen, förutom de rent synbara resultaten.

— Jag är piggare, sover bättre, orkar mer och gör andra val när det gäller träning och mat, säger hon.

SNABBA RESULTAT

— Det är en superbra och kul träning och man känner resultat efter bara ett par gånger. Det blir mycket träning på kort tid så det är väldigt effektivt på många sätt. Annika och Linda får träningen att bli både rolig och jobbig. Ett stort plus är att man kan komma som man är och slipper släpa på träningskläder, handduk och annat. Allt finns på plats.

Gunilla Amsköld är 55 år och jobbar på ett försäkringsbolag. Hon är sambo med Claes och gillar att resa, umgås med vänner och träna. EMS-träningen kompletterar hon med att ta långa promenader några gånger i veckan.

Vill du se fler före/efterbilder? Här kan du läsa om Melodys resa