X-SHAPE FITNESS ADVISORY BOARD

KRISTINA UHRGÅRD, VD och seniorkonsult Franchise Group AB

Linda och Annika har utvecklat ett spännande koncept som kan skapa nytta och glädje för många. De har valt att expandera genom franchising, och där kan jag vara med och bidra med den kunskap som jag förvärvat under en 20-års period. Min ambition är att genom min erfarenhet underlätta i processerna så att ett vinna-vinna koncept blir resultatet för såväl franchisegivare som franchisetagare. Med en viktig och fin värdegrund som hela affärsverksamheten vilar på känns det extra roligt att vara en del av deras Advisory Board.

ALBERT AVRAMOVIC, VD Take One

Jag började som kund hos X-shape och blev imponerad över hur fantastiskt effektiv deras träningsmetod är och hur väl utvecklat koncept de har. När studion i Solna var till salu bestämde jag mig för att gå in i verksamheten som investerare. Nu äger jag studion i Solna som drivs av Kajsa Bäckström och är delaktig i utvecklingen och expansionen av franchisekedjan. Min huvudsyssla är filmdistribution, men nu även med en smartare träningsmetod i portföljen. Mitt uppdrag är att hjälpa X-shape Fitness att växa sig ännu större på marknaden. Vi är redan störst i Sverige och med det team vi har på plats så är det bara en tidsfråga innan vi finns i hela Sverige.

JANNE WALKENSTRÖM, VD Parachute

Jag har följt X-shape Fitness nästan sedan start och sett dem växa från en studio till att ha ett fullt utvecklat franchisekoncept. Deras smartare träningsmetod är en riktig vinnare och min ambition är att hjälpa dem kommunicera detta både till slutkund och inom den växande kedjan. Mina råd baseras på erfarenheter som franchisegivare och min nuvarande roll som byråledare inom både B2B- och B2C-kommunikation och försäljning.

MARLÈNE SELLEBRÅTEN, Founder Exponentials och Innovation expert European Commission

Att starta ett företag kräver mod och en idé som håller. Att skala upp ett nyskapande affärs- och träningskoncept – dessutom utan att kompromissa företagets värdegrund – till en franchisekedja kräver även uthållighet, strategiskt tänk och kapital, och framförallt grundare som fattar rätt beslut vid rätt tidpunkt. Linda och Annika besitter de egenskaper som krävs för att få X-Shape Fitness att fortsätta att växa. Med utgångspunkten i mina erfarenheter av tillväxtföretag och även digital marknadsföring är min ambition att hjälpa X-Shape Fitness med att nå många fler nya kunder med ännu mer kraft och förträfflighet.